Cloud vs Gazduire Dedicata - Care este bine pentru mine?

Alegerea unui mediu potrivit pentru gazduire Website este o decizie pe care o veti confrunta din cand in cand ca proprietar de website. Chiar și după ce ați luat o decizie inițială, nevoile dvs. de gazduire Internet se pot schimba și evolua în timp.

Mai jos ne vom arunca cu capul în diferențele dintre cloud și hosting dedicat, astfel încât să puteți encounter cea mai bună alegere pentru website-ul dvs. și afacerea dvs.

Ce este Cloud Hosting?

Când vine vorba de găzduirea norului, o mulțime de oameni încep să se gândească la norul eteric. Un loc treatment nu există, unde toate datele sunt stocate. Ei nu au nici o idee unde este stocat și cum a ajuns acolo, dar există și există.

Norul este încă un thought relativ nou, dar se bazează pe tehnologii de cloud computing treatment allow unui număr nelimitat de mașini să funcționeze eficient ca un singur sistem. Deci, în loc de un internet site găzduit pe serverul propriu, acesta este găzduit pe o partiție virtuală a serverului, care își desenează resursele dintr-o rețea de servere existente.

Cloud web hosting este extrem de fiabilă, deoarece își atrage resursele de la mai multe servere diferite. Dacă cineva coboară, celelalte servere își pot lua locul. Gazduirea cloud poate crește împreună cu compania dvs., deoarece tot ce trebuie să facial areați este să advertisementăugați resurse server suplimentare dacă internet site-ul dvs. o cere.

Cu toate acestea, majoritatea cloud internet hosting are un nivel mai scăzut de performanță în comparație cu servere dedicate.

Ce este un server dedicat?

Un server dedicat este precise cum sună. Web page-ul dvs. Website și toate fișierele necesare sunt stocate pe un singur server fizic dedicat web-site-ului dvs. World wide web. Cele mai multe servere dedicate vor veni pre-echipate cu anumite specificații hardware, deci asigurați-vă că alegeți un server dedicat care are specificațiile web page-ului dvs. World-wide-web.

Acest stil de găzduire este, în normal, mai scump, dar serverele dedicate vin cu performanțe foarte ridicate, deoarece pot fi configurate în funcție de nevoile dvs. exacte și oferă un nivel ridicat de securitate.

Aceasta poate fi o alegere excelentă pentru întreprinderile mai mari sau pentru internet site-urile Net care primesc cantități mari de trafic. Sau, dacă aveți o afacere treatment necesită un nivel foarte ridicat de securitate pentru stocarea datelor dvs.

Server dedicat

Care dintre ele este potrivit pentru mine?

Tarifarea fiecărei opțiuni de server - cloud sau dedicat - va depinde de compania de găzduire pe care o utilizați. În typical, serverele dedicate sunt mai scumpe și veți plăti o taxă lunară în avans pentru spațiul de server pe treatment îl utilizați.

Cloud hosting-ul este de obicei vândut pe o scară de alunecare și veți ajunge să plătiți pentru suma totală a resurselor de server pe treatment le utilizați de fapt. Dacă doriți să experimentați diferite medii de găzduire și să aveți ceva mai flexibil în ceea ce vă susține, atunci gazduirea cloud ar putea fi cea mai bună opțiune pentru nevoile dvs.

Înainte de a experience saltul în alegerea unui gazdă Net sau în actualizarea pachetului dvs. curent, asigurați-vă că luați în considerare nevoile website-ului server dedicat dvs. Website. Dacă aveți întrebări despre oricare dintre aceste opțiuni, contactați echipa de asistență a HostGator pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *