IaaS vs. Compararea costurilor serverului on-premise

Tehnologia serverului avansează cu o rată continuousă în fiecare an. Componentele utilizate în servere devin din ce în ce mai puternice și mai eficiente decât oricând.

Dar cu progrese în tehnologia IaaS (infrastructură-a-serviciu) sau tehnologia cloud, utilizarea cloud-ului poate fi o opțiune mai bună decât cumpărarea de servere pentru biroul dvs.

Puteți crede că achiziționarea unui server Net este mai ieftină. Este o taxă de o singură dată și poți folosi serverul de ani de zile. Cu toate acestea, povestea este mai multă.

În acest submit și video, vom discuta despre considerentele de cost dintre nor și serverele găzduite în biroul dvs., astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Costurile serverului la fața locului

Când dețineți un server Website în biroul dvs., aveți trei tipuri principale de costuri: directe, indirecte și ascunse. Iată o explicație normală a fiecăruia:

Value direct - atribuit direct serverului Website. Aceasta include things like costul serverului, precum și reparațiile.

Value indirect - Aceste costuri sunt legate de server. Acestea includ costurile de alimentare, de rețea și de răcire.

Price ascuns - Aceste costuri sunt asociate cu serverul, dar variază în funcție de utilizare. Acestea includ costurile legate de lățimea de bandă suportate în timpul unui atac DDoS sau îmbunătățirea infrastructurii.

Deoarece fiecare proiect are cerințe unice pentru serverul web, costul serverului poate varia de la un preț accesibil la prețuri de zeci de mii de dolari.

Factorii treatment contribuie la costurile de server preconizate
Serverele pe servere sunt încă utilizate pe scară largă, deși sunt puțin depășite. Dar există mai mulți factori asociați cu Gentlemenținerea costurilor serverelor Net la fața locului.

Aici sunt cateva exemple:

Costuri de hardware pentru server
Gestionarea serverului de backup și backup
Licențierea de software (adesea mai costisitoare pentru întreprinderile mici, comparativ cu tarifarea angro la ServerMania)
Actualizarea și înlocuirea components-ului
Costurile de încălzire și răcire
Instalarea și întreținerea rețelei
Suprimarea focului
Configurarea puterii și gestionarea redundanței
Managementul serverului și costurile de personalized
Cloud Server Fees
Când calculați suma pe care o veți plăti pentru IaaS, luați în calcul cât mai multe aspecte ale cerințelor dvs. de utilizare.

Capacitatea de stocare și prelucrare este un început bun. Va trebui să luați în considerare ce aplicații vor fi utilizate pe serverul cloud, cum ar fi aplicațiile de pe web page sau sistemele de gestionare a conținutului.

Există, de asemenea, costuri suplimentare pe treatment trebuie să le luați în considerare, cum ar fi numărul de lățime de bandă și RAM pe care aplicațiile dvs. le vor consuma.

Costul IaaS va varia între proiecte. Pur și simplu identificați cerințele medii de utilizare ale serverului dvs. de cloud și comparați-l cu lista de spălătorii a cheltuielilor necesare pentru a gestiona un server la fața locului. Veți vedea cât de mult mai ieftin poate fi un server de cloud.

Factorii contribuitori ai serverelor Cloud
În loc să plătească pentru un produs fizic, norul este un serviciu. Aceasta înseamnă că puteți economisi o mulțime de bani, deoarece nu aveți de-a face cu întreținerea și reparațiile.

IaaS este, de asemenea, fiabil, capabil să reziste încărcărilor mari. Acesta este motivul pentru treatment multe companii se reworkă într-un server cloud.

Costuri pe cinci ani

Înainte de a ajunge la costul de cinci ani, să determinăm în fiecare lună costurile la bord și la nori. Luați în considerare aceste numere se bazează pe costurile generale și nu includ reparații sau suplimente.

Server Cloud: gazduire site 299 USD / lună cu administrare completă a serverului
On-Premise: 1.477 dolari + costuri de own pentru a gestiona serverul 24x7
Pentru cele mai multe, trecerea la nor ar putea salva o lună mare.

Există mai multe motive pentru treatment serverele on-premise sunt mai scumpe. Dincolo de lunga checklistă a costurilor la bursă listate anterior, aveți nevoie, de asemenea, să cumpărați servere noi o dată la câțiva ani. Cifra dvs. lunar este aproape de 1.five hundred dolari, dar după cinci ani această cifră ar putea crește ușor.

Să presupunem că în loc de 300 $ / lună costul norului este de 400 $ / lună. Încă economisiți peste one.000 de dolari în fiecare lună și nu trebuie să efectuați reparații sau comisioane noi pentru server.

Din acest motiv, profesioniștii economisesc 74% prin trecerea la nor.

Acum este momentul să defalcați un strategy de economii de cinci ani.

Prețul serverului On-Premise (inclusiv înlocuitorii): ninety six.824 dolari
Prețul serverului Cloud: 18.835 $
Aceștia sunt factorii care determină prețul serverului on-premise:

Instalare
configurație
întreținere
A sustine
Cu un server de cloud, nu vă ocupați de aceste costuri suplimentare. Cloud este un serviciu, deci nu este nevoie să achiziționați un server fizic și să îl instalați. Întreținerea și configurarea sunt incluse și în costul lunar.

Pentru companiile treatment au nevoie de scalabilitate, disponibilitate de rețea și lățime de bandă, cloud-ul este soluția cea mai eficientă și mai rentabilă.

Salvați Massive cu Cloud
Norul oferă o soluție pentru cerințele Internet ale companiei dvs. Veți primi toate beneficiile pe treatment le obțineți cu un server on-premise și veți cheltui mai puțin.

Norul oferă o Systemă convenabilă pentru utilizare și stocare, făcându-l o investiție excelentă.

Dacă sunteți în căutarea pentru web hosting nor, contactați-ne astăzi și vom găsi închiriere server best pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *